AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya yemek

Kahve falında papatya yemek

Kahve falında papatya yemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya yemek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında papatya yemek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş papatya görmek maddi gücünün de daimi olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işarettir.

Kahve falında vazoda papatya görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papatya çayı içmek neşesinin de yerine geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında papatya demeti görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında demet papatya görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir