AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta papatya görmek

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta papatya gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda papatya görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya yemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine papatya vermek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz papatya almak bebek sahibi olunacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir