AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mum görmek

Kahve falında elinde mum görmek

Kahve falında elinde mum görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde mum gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Kahve falında elinde mum tutmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında elinde mum görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede mum görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli mumlar görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden mum almak kazancındaki verimliliğin artacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara mum dikmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mum almak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir