AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta mum yakmak

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, mal ve para kazanılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda mum yakmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı mum yakmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Kahve falında kilisede mum yakmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, başarıya giden yollarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında türbede mum yakmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında mumu yakmak gelirinin sürekli olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mum yakmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir