AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mum almak

Kahve falında beyaz mum almak

Kahve falında beyaz mum almak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, çocuk sahibi olunacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mum almak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında beyaz mum almak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz mum görmek mutluluğa ve neşeye, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum yaktığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işaret eder.

Kahve falında mumbar temizlemek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında kibritle mum yakmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında mum söndüğünü görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir