AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde mum tutmak

Kahve falında elinde mum tutmak

Kahve falında elinde mum tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayali kurulan eve ulaşmaya, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde mum tutmak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında elinde mum tutmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında elinde mum görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında başbakan eli tutmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak iflas edeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir