AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden mum almak

Kahve falında birinden mum almak

Kahve falında birinden mum almak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden mum almak gördüyseniz:

  • İş birliğine, ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu olmanız beklentilerinizin veya diğerlerinin sizden beklediklerinin üzerinde performans göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında birine mum vermek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına mumu görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış mum görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mumbar doldurmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Kahve falında mumun yandığını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bitmiş mum görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mum yakıldığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk mum görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir