AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara mum dikmek

Kahve falında mezara mum dikmek

Kahve falında mezara mum dikmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında mezara mum dikmek gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında mezara mum dikmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pastaya mum dikmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede mum dikmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda mum görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında mezarda mum yakmak günahlarına tövbe edeceğine, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir