AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli mumlar görmek

Kahve falında renkli mumlar görmek

Kahve falında renkli mumlar görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, büyük bir karar verileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında renkli mumlar gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında renkli mum görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli mumlar görmek adının ve şanının yürüyeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında mumu söndürmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta mumu yakmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında mum çalmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Kahve falında pembe mum görmek şöhret ve hayır getireceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pastaya mum dikmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında hediye mum almak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir