AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede mum görmek

Kahve falında türbede mum görmek

Kahve falında türbede mum görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında türbede mum gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında türbeye mum yakmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede mum yakmak kavgaların büyüyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına inanılır.

Kahve falında türbede mum görmek hayatını ailesine adayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yanan mum görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda mum görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yanmamış mum görmek dinini yaşayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sönmüş mum görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında mumsema görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hatalarından erken döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir