AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca mermisi görmek

Kahve falında tabanca mermisi görmek

Kahve falında tabanca mermisi görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca mermisi gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında tabanca mermisi görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde mermi tutmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada mermi görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermiden kaçmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş mermi görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında mermisiz silah görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir