AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta mermi görmek

Kahve falında vücutta mermi görmek

Kahve falında vücutta mermi görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta mermi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında vücutta mermi görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda mermi görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mermisiz silah görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek konfor içinde yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermi ve silah görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, güzel davetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker ve mermi görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurşun mermisi görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir