AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla mermi atmak

Kahve falında silahla mermi atmak

Kahve falında silahla mermi atmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Kahve falında silahla mermi atmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla mermi görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermisiz silah görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah mermi görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermi ve silah görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah mermisi görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında silah ve mermi görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir