AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla mermi atmak

Kahve falında tabancayla mermi atmak

Kahve falında tabancayla mermi atmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, geçmişi unutup geleceğine, manevi mutluluğu tadacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında tabancayla mermi atmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca mermisi görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top mermisi atmak fırsatların istenmeden harcanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında silahla mermi atmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mermi atmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir