AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş mermi görmek

Kahve falında gümüş mermi görmek

Kahve falında gümüş mermi görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında gümüş mermi gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gümüş mermi görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top mermisi atmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermisiz silah görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker ve mermi görmek darlığa düşeceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Kahve falında silahla mermi görmek haneye dertlerin gireceğine , sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermi çıkarmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca mermisi görmek kişinin kazancının artacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir