AnaSayfa / Genel / Kahve falında top mermisi görmek

Kahve falında top mermisi görmek

Kahve falında top mermisi görmek büyük borçlar alınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi imkânlarının azalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top mermisi gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında top mermisi görmek istediği gibi yaşayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında top mermisi atmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, keyfinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında silaha mermi koymak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mermiyle yaralanmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük mermi görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve mermi görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına mermi yemek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda mermi görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir