AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi çekirdeği görmek

Kahve falında mermi çekirdeği görmek

Kahve falında mermi çekirdeği görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermi çekirdeği gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında mermi çekirdeği görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında birine mermi vermek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlamış mermi görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında top mermisi görmek mutlu ilişkiler kuracağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mermi çıkarmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mermisi bitmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir