AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin boğazını sıkmak

Kahve falında annenin boğazını sıkmak

Kahve falında annenin boğazını sıkmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, borçların gittikçe artacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak malının, parasının ve makamının artacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini boğazını sıkmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak günah ve suç işleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir