AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazını sıkmak

Kahve falında birini boğazını sıkmak

Kahve falında birini boğazını sıkmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boğazını sıkmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak rızkın günden güne genişleyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına işarettir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında boğazı sıkmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir