AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir