AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazını sıkmak onlara sanat öğreteceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir