AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boğazını sıkmak

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak çok büyük mutluluklar duyacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir