AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde lamba görmek

Kahve falında elinde lamba görmek

Kahve falında elinde lamba görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde lamba gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Kahve falında el lambası görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına inanılır.

Kahve falında elinde lamba görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında cami lambası görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan lambalar görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında lamba tamir etmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırık lamba görmek problemleri teker teker çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında lamba avize görmek kendi işini açacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir