AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami lambası görmek

Kahve falında cami lambası görmek

Kahve falında cami lambası görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami lambası gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında cami lambası görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında lambayı kapatmak mutluluk ve başarı getireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan lamba görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında altın lamba görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi lamba görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında sokak lamba görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yanmayan lamba görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında lamba söndürmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir