AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba tamir etmek

Kahve falında lamba tamir etmek

Kahve falında lamba tamir etmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında lamba tamir etmek gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Kahve falında lamba tamir etmek yeni bir ortaklık kurulacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lambanın yandığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil lamba görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami lambası görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks lamba görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında lüks lambası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında yanan lambalar görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir