AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba avize görmek

Kahve falında lamba avize görmek

Kahve falında lamba avize görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lamba avize gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında lamba avize görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında avize silmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında altın avize görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında avize görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Kahve falında avize kırmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Kahve falında kristal avize görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir