AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık lamba görmek

Kahve falında kırık lamba görmek

Kahve falında kırık lamba görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık lamba gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kırık lamba görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında lüks lambası görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gece lambası almak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına inanılır.

Kahve falında lamba yakmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden lamba almak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lamba görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında lambayı kapatmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir