AnaSayfa / Genel / Kahve falında el lambası görmek

Kahve falında el lambası görmek

Kahve falında el lambası görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında el lambası gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Kahve falında el lambası görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde lamba görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski gaz lambası görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lüks lambası görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk lamba görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında spot lamba görmek iç açıcı sözlere, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lambayı açmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gece lambası görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir