AnaSayfa / Genel / Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli lamba görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli taş görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında sihirli yüzük görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sihirli güçlerinin olduğunu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli asa görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli küre görmek haneye dertlerin gireceğine , güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sihirli değnek görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir