AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan lambalar görmek

Kahve falında yanan lambalar görmek

Kahve falında yanan lambalar görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yanan lambalar gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında yanan lamba görmek sayılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, bol nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan lambalar görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulur.

Kahve falında elektrik lambası görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık lamba görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında araba lambası görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, işe ve aşa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gece lambası görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lamba kapatmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir