AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam boğazını kesmek

Kahve falında adam boğazını kesmek

Kahve falında adam boğazını kesmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, iş için gurbete gidileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Kahve falında adam boğazını kesmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine yorulur.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında insanı boğazından kesmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin boğazını kesmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın boğazı kesmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir