AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın boğazını kesmek

Kahve falında insanın boğazını kesmek

Kahve falında insanın boğazını kesmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bol nimete kavuşacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanı boğazından kesmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında insan boğazı kesmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın boğazını kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, eskisinden de iyi olacağına delalettir.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazından kesmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir