AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazından kesmek

Kahve falında birini boğazından kesmek

Kahve falında birini boğazından kesmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında birini boğazından kesmek gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında insanı boğazından kesmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek daha çok saygı ve destek göreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz kesmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir