AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kürek görmek

Kahve falında elinde kürek görmek

Kahve falında elinde kürek görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında elinde kürek gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Kahve falında elinde kürek görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında toprağı kürekle atmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kürekle dövmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kürek görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında plastik kürek görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürek sapı görmek kul hakkına girmeyeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kürekle kömür atmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, en küçük sorunda parlayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek küreği görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir