AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle kömür atmak

Kahve falında kürekle kömür atmak

Kahve falında kürekle kömür atmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle kömür atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Kahve falında kürekle kömür atmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında toprağı kürekle atmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kürekle toprak atmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kürekle kum atmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle kar atmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle çamur atmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürek sapı görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir