AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı kürekle atmak

Kahve falında toprağı kürekle atmak

Kahve falında toprağı kürekle atmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı kürekle atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kürekle toprak atmak faydalı şeyler yapacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı kürekle atmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle kar atmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürekle kum atmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında kürekle kömür atmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle çamur atmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir