AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kürek görmek

Kahve falında plastik kürek görmek

Kahve falında plastik kürek görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında plastik kürek gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında plastik kürek görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kürek görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sandalla kürek çekmek hayırlı bir yuva kurulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bel küreği görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kırık kürek görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir