AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kürek görmek

Kahve falında yeşil kürek görmek

Kahve falında yeşil kürek görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, ayağa kalkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kürek gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kürek görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kürek görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırın küreği görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürekle kar atmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle adam dövmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında inşaat küreği görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle kum atmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir