AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürek sapı görmek

Kahve falında kürek sapı görmek

Kahve falında kürek sapı görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kürek sapı gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Kahve falında kürek sapı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sapsız kürek görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında süpürge kürek görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında naylon kürek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birini kürekle dövmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında inşaat küreği görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bel küreği görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kürek görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir