AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek küreği görmek

Kahve falında ekmek küreği görmek

Kahve falında ekmek küreği görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kendini bunu başaracağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek küreği gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında ekmek küreği görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kürek çektiğini görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda kürek çekmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bol kazançlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle kar temizlemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapsız kürek görmek elinin bolluk göreceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında fırıncı küreği görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle yılan öldürmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürek görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir