AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kürekle dövmek

Kahve falında birini kürekle dövmek

Kahve falında birini kürekle dövmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birini kürekle dövmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında kürekle adam dövmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında birini kürekle dövmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kürekle kar atmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kürekle mezar kazmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kürek görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, masumluğunu ispat edeceğine yorulur.

Kahve falında demir kürek görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel küreği görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında denizde kürek çekmek hayatın düzene gireceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir