AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kesikler görmek

Kahve falında elinde kesikler görmek

Kahve falında elinde kesikler görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında elinde kesikler gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında el kesiği görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında el kesikliği görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kesikler görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kesiği görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında süt kesiği görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda kesikler görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir