AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kesikliği görmek

Kahve falında el kesikliği görmek

Kahve falında el kesikliği görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kesikliği gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında el kesiği görmek isteklerinin erteleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elinde kesikler görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kesikliği görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt kesiği görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında jilet kesiği görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında kesikler görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında parmak kesiği görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işarettir.

Kahve falında kolunda kesikler görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir