AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kesiği görmek

Kahve falında el kesiği görmek

Kahve falında el kesiği görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunların günden güne azalacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında el kesiği gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Kahve falında el kesikliği görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında elinde kesikler görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında el kesiği görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında karnında kesikler görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında jilet kesiği görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, parasının ve malının da artacağına yorulur.

Kahve falında cam kesikleri görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kesiği görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak kesiği görmek resmi bir göreve getirileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir