AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kesikler görmek

Kahve falında kolunda kesikler görmek

Kahve falında kolunda kesikler görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kolunda kesikler gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Kahve falında kolunda kesikler görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında süt kesiği görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında parmak kesiği görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında tırnak kesiği görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kesikler görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında kesikler görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek yeni insanlarla tanışacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir