AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kesiği görmek

Kahve falında süt kesiği görmek

Kahve falında süt kesiği görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret eder.

Kahve falında süt kesiği gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında süt kesiği görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kesiği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda kesikler görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında kesikler görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına inanılır.

Kahve falında bıçak kesiği görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında el kesikliği görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında el kesiği görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir