AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kesikler görmek

Kahve falında yüzünde kesikler görmek

Kahve falında yüzünde kesikler görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kesikler gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek sıkıntılarını aşacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el kesiği görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak kesiği görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak kesiği görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında jilet kesiği görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Kahve falında cam kesikleri görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında süt kesiği görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir