AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kesikler görmek

Kahve falında vücudunda kesikler görmek

Kahve falında vücudunda kesikler görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kesikler gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kesikleri görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kesikler görmek yeni işlere girileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Kahve falında elinde kesikler görmek kazancının çoğalacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında el kesikliği görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bıçak kesiği görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında kolunda kesikler görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karnında kesikler görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir