AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kesiği görmek

Kahve falında bıçak kesiği görmek

Kahve falında bıçak kesiği görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak kesiği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Kahve falında bıçak kesiği görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına inanılır.

Kahve falında cam kesikleri görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında elinde kesikler görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak kesiği görmek maddi zararının giderileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda kesikler görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında kolunda kesikler görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında tırnak kesiği görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jilet kesiği görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir