AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kelepçe görmek

Kahve falında elinde kelepçe görmek

Kahve falında elinde kelepçe görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kelepçe gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalettir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir